Samarbeten;

I samarbete med SWISH så har vi lagt upp en QR kod med en förinställd summa på 20 kr, som för en kopp kaffe.
Det var enkelt!
Här finns en länk till hur man gör; Skapa din egen QR-kod
Kaffe gör en glad och varm 😉
Tack på förhand, KAFFE sponsorer

Sponsra med en kopp kaffe. Änglar behöver också energi

Änglar finns dom?

I det här fallet så vet vi!
Utan dessa tillfälligheter hade royal fortfarande varit en lagerlokal och ingen hade kunnat komma in och känna historiens vingslag igen eller bli lite nostalgisk och scenen kanske aldrig mer hade blivit använd till annat än förvaring. Passa på

Vi har fått höra fantastiska historier om hur älskande träffats på just ROYAL i Ånäset. Det ger oss energi att kämpa så det återigen blir en samlingsplats att mötas på.

Intuition eller Änglar viskade..
Någon eller något viskade i vårt öra att ringa just då, inte vänta någon dag till utan… RING nu!!!
Tack detta/denna någon/något som viskade så vi hörde….

Stort tack till Rolf för alla gånger han klippt gräsmattan och gjort fint runt Royal och grannskapet samt för den positiva energin.
En klippa och Royals ängel:-)

Vi vill tacka en speciell rörmokare som flera gånger hjälpt oss med VA material och anläggningen. En fantastiskt härlig person som med sitt kunnande och lager med gamla kopplingar gjort det möjligt att restaurera i åtanke med återbruk och mindre medel. Det gillar vi!

Vi vill passa på att tacka er alla som fått oss att känna oss välkomna till trakten(umebor som vi är/varit)
Vi törs inte nämna nån. Ingen nämnd ingen glömd men ni vet vilka ni är

Stort tack till den som skottar parkeringen. Snyggt och trevligt blir det 🙂

Vill någon samarbeta med länkar till sitt företag, skylt på fasaden eller en annons på sidan eller i våra sociala kanaler kan vi fixa det 😉

Grannar

Goda grannar ska man vara rädd om, de växer inte på trän!

Affirmation
Vi känner oss tacksamma för alla möten som har uppstått och kommer att uppstå på Royal, vissa leder till kärlek, livslång vänskap och många till givande samarbeten.
Vi känner oss också tacksamma för den uppmärksamhet och det stöd Royal får och den upprustning som äger rum och de ringar på vattnet som skapas och kommer mellanbygden till nytta. Det glädjer oss alla när Royals kulturscen återigen brukas och uppskattas för det klassiska kulturpalats den en gång och för alltid är.