Vintern närmar sig på Royalhuset

Tack alla besökare hittills för trevliga besök på Royals Loppiscafé i sommar och vi hoppas ni är nöjda med era era fynd. Ni har gjort miljön en stor tjänst genom att inte köpa nyproducerat utan istället återbruka och Royalhuset är väldigt tacksamma för det bidrag det resulterat till.
Intäkterna har inte räckt till annat än en del av driftskostnaderna men det är ett fint tillskott vi är tacksamma för plus alla trevliga möten vi fått uppleva.

Corona har verkligen dragit fram som en ångvält.
Vi vet att många med oss har det tungt så det gör det extra tråkigt att inte kunna öppna upp på Royal för att tillsammans klara av denna tid.

Som många andra småföretagare har nu även vi blivit tvungna att lägga det grafiska företaget vilande på obestämd tid.
Så mer trygghet och en stabil inkomst vore skönt nu!

Vi måste alla tänka lite annorlunda och utanför boxen nu!!
Men först och främst behöver vi stärka oss och få mer energi.

Därför känns det viktigare än någonsin att fokusera på musik och kultur som faktiskt får oss att må bra. Vi utmanas just nu mer än annars.
Vad gör ni för att stärka er?

För oss ligger även avkoppling i naturen, rörelse, sång och bastu högt upp på listan som välgörande för kroppen…

Kommer ni ihåg hur mysigt vi hade det under jularna i entredelen? Med de röda dukarna, levande ljus, den klädda granen, och trärams Tv´n med den animerade brasan?! Visst saknar vi evenemangen och gemenskapen, men man kanske kan uppleva något liknande även digitalt, vi måste testa!
Vi hade en liten sammankomst/middag över nätet och det kändes faktiskt riktigt bra.

Har ni sett vår miniserie Royals julsaga om snögubbens julönskning?
Det är faktiskt Royalhusets rätta proportioner 😉
Visst är det fantastiskt vad man kan skapa i en digital dataspelsvärld med 3D-visualiseringar!
På en sådan plattform kan man lägga in ganska verklighetstrogna personer, produkter och platser, så det hade ju varit möjligt att lyfta fram både lokala sevärdheter och annat spännande från mellanbygden! (bara en idé)

Tänk nu om alla fantastiska musiker i krokarna skapade olika shower och kunde uppträda för er samtidigt som ni tryggt får slappa i er egen soffa med de personer ni vill hänga med. Royals digitala kulturscen skulle vara tillgängligt för olika artister , quiz, karaoke och allsång och kanske till och med dans (för den som har plats hemma). Tänk va?!

Hur som haver så har vi inte gett upp hoppet om att rädda Royals fantastiska musikscen trots corona och allt annat som hänt oss. Vi ser ljust på framtiden för något annat vill vi ju inte se.

Dela gärna och gilla men framförallt följ nu så ni inte missar om det skulle råka hända nåt spännande där inne!

Royalhuset finns även på Instagram och Facebook
Skriv också upp er på royalhusets mailinglista så ni inte missar något spännande här framöver.

Ni är välkomna att höra av er för samarbeten och om ni har något ni vill tillföra eller dra nytta av och hjälpa till med.
Nästa fysiska steg för Royalhuset är nog att få till en hållbar lösning med uthyrning av delar av fastigheten.

Är det Någon som känner sig manad?